Mommy I´m here

MOMMY I´M HERE - LOKALISERER BARNET DITT

 

En av foreldres største mareritt, er å miste barnet ute av synet. Det kan skje på veldig kort tid, og skjer oftere enn noen av oss ønsker.

Mommy I´m Here er en liten sender/mottaker til barn. Denne vil hjelpe deg å lokalisere den lille rømlingen om dere er ute i parken, på flyplassen, stranden, kjøpesenteret eller hvor du måtte ønske å bruke den. Skal dere på ferie til det store utland, er denne et "must" på turen.

Mommy I´m Here inneholder en bamse med sender på, som du fester på barnets sko, belte, eller rundt armen ved hjelp av medfølgende festestropp. Mottakeren kan du enkelt feste på nøkkelknippet ditt, eller andre steder den er lett tilgjengelig.

Avansert modell (Lyseblå): Vår avanserte modell vil gi lyd i fra seg så snart barnet går mer enn ca 10-12 meter unna deg. Mottakeren vil da pipe for å gjøre deg oppmerksom på at barnet ikke lenger er i nærheten av deg.

Mottakeren vil fortsette å pipe helt til du er innenfor radiusen på ca 10-12 meter fra barnet. Den vil da nullstille seg, og du kan fortsette å bruke den med en gang. Standardmodellen (Rosa) har ikke denne funksjonen.

Du kan også trykke på alarmknappen når du måtte ønske det selv, og den lille bamsen vil da gi fra seg en alarm på 90 db, samt at en liten rød lampe på bamsen vil lyse, slik at du enklere kan høre, se og finne igjen barnet.

Mommy I´m Here er vann-avvisende og har en god trådløs rekkevidde på omlag 45 meter.

 

FORENKLET BRUKSANVISNING

 

I esken:

-Bamse (Sender)

-Nøkkelknippe (Mottaker)

-Festestropp

-Bruksanvisning

-Batterier

 

 

BarnOmbord AS - Org.nr: 919 726 725 MVA - Vilkår

© Alt innhold på denne siden er kopibeskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett