FlyeBaby

FlyeBaby™


FlyeBaby er en patentbeskyttet barneseng for fly, som er designet på prinsippene til en hengekøye. Det er en komfortabel og trygg seng under flyreisen, og tillater ansikt-til-ansikt kontakt med foreldre. Samtidig gir den deg muligheten til å ha begge hendene fri, noe som kan være befriende på en lengre flyreise. FlyeBaby kan også konvertere de fleste stoler til en barnestol, noe som er meget praktisk på flyplasser, restauranter, hoteller osv..
FlyeBaby veier kun 400gram og kommer i en hendig liten pose som enkelt får plass i stellebagen eller vesken. Den er designet i USA av en mor og en bestefar med sikkerhet og komfort som fokus. FlyeBaby er ikke ment for bruk under avgang og landing, men kan trygt brukes på cruise.


  • Ett produkt, flere bruksområder
  • Komfortabelt sete/seng for barnet
  • Perfekt for reiser, samt i hjemmet
  • Fempunkts-sele holder barnet trygt festet
  • Passer de fleste spisestoler
  • Kan vaskes i maskin


For bruk som seng i fly, er maksvekten 11.4kg (25lbs). Når det gjelder makslengde på barnet for bruk i fly, er det flere faktorer som spiller inn. Som f.eks avstanden mellom setene og størrelsen på mor/far. For noen kan den fint brukes opp til over 1,5 års-alder, mens andre mener den blir for liten tidligere. Les gjerne igjennom FAQ, besvart fra kvinnen bak dette geniale produktet. For bruk som "barnestol" er det ingen spesifikke vektbegrensninger eller høydebegrensninger.


FlyeBaby er et flott hjelpemiddel for de litt lengre flyreisene, men det er ikke en barnesikring for bruk under avgang og landing. For barn under 2 år som ikke har eget sete, skal beltet man får utlevert ombord brukes i disse fasene. For barn over 2 år, eller barn under 2 år som har eget sete anbefaler vi å bruke CARES, da det er en godkjent barnesikring for bruk under avgang og landing. Mange bilstoler er idag også godkjent som barnesikring ombord i fly (les blogginnlegg). Selv om det finnes mange smarte produkter som gjør flyreisen med små barn både tryggere og mer komfortabel, er det viktig å være klar over at flyvertinner/verter kun er opplært i utstyr som er en del av utstyret ombord. Ta deg derfor tid til å sette deg inn i bruksanvisningen.


Les spørsmål og svar om FlyeBaby her. Det er også skrevet et eget blogginnlegg om FlyeBaby.BRUKSANVISNINGINSTRUKSJONSVIDEOBarnOmbord AS

Org.nr: 919 726 725 MVA

Tlf: +47 913 16 597

Email: info@barnombord.no


© Alt innhold på denne siden er kopibeskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett