Ultimate Bilstolbeskyttelse

Ultimate Travel Bag er designet for å beskytte bilstolen på reise

Ultimate er en praktisk bilstolbeskyttelse når du behøver å sende bilstolen som innsjekket bagasje. Denne modellen er tykt polstret på alle sider og med en ekstra polstring på innsiden gir den bilstolen ultimat beskyttelse på de mest utsatte områdene. Ultimate Bilstolbeskyttelse er romslig og passer de fleste bilstolene på markedet.

Ultimate har polstrede skulderstropper slik at det skal være mer behagelig og bære denne på ryggen gjennom flyplassen eller til/fra hotellet. Skulderstroppene gjør bilstolbeskyttelsen lett å ta med seg og du har begge hendene fri for øvrig bagasje. 


Hvordan pakke bilstolen i en Ultimate Bilstolbeskyttelse

  1. Ta av base og/eller isofix fra bilstolen. Vi anbefaler å dekke til eventuelt stenger eller skarpe kanter med et tøystykke, bleier eller lignende for å unngå at det går hull i bagen. Selv om bagen er laget av et slitesterkt materiale vil spisse kanter kunne forårsake skade.
  2. Plasser bilstolen med seteryggen inn i Ultimate
  3. Sett basen og/eller isofix ned i bilsetet.
  4. Lukk igjen glidelåsen og juster bærestroppene slik at bagen er plassert godt på ryggen

Skadet barnevogn eller bilstol 

Vi anbefaler alltid å kontakte flyselskapet og evt. forsikringsselskap hvis du er usikker på om forsikringen dekker bruk av beskyttelsesprodukter. De færreste reiseforsikringer dekker skade av vogn da dette i hovedsak er flyselskapet sitt ansvar, skade dekkes som regel såfremt du har pakket vognen i tilstrekkelig beskyttelse. Ultimate Bilstolbeskyttelse anbefales som tilstrekkelig beskyttelse av de fleste flyselskaper. Les mer om Garanti og Skade.

Ultimate Bilstolbeskyttelse passer de fleste bilstoler. For å være sikker på at beskyttelsesbagen passer din bilstol kan du måle bilstol og eventuelt base/isofix. Utvendige mål for Ultimate er H: 76cm x B: 46cm x D: 48cm. Er du i tvil om din barnestol passer, da kontakt med oss på mail.