Stokke PramPack Vognsbeskyttelse

Stokke® PramPack™ er en unik trillebag designet for å beskytte barnevogner under transport.    

Stokke® PramPack™ er laget av et svært fleksibelt materiale og barnevognsbeskyttelsen passer derfor de fleste vogner. Stokke® PramPack™ passer også for vogner med bag- og sportsdel og de fleste tvillingvogner. Når trillebagen ikke er i bruk rulles den enkelt sammen slik at den er enkel å håndtere på reisen.

Hvordan pakke barnevognen i en Stokke® PramPack™

  1. For å forebygge trykkskade under flytransport anbefaler vi at du tar av hjulene hvis dette er mulig, og beskytt eikene med stoff, bobleplast, bleier eller lignende.
  2. Rull ut Stokke® PramPack™ på et flatt underlag.
  3. Legg understellet i midten av beskyttelsen og legg hjulene oppå understellet. Bagdelen legges opp ned oppå understellet, slik at hjulene ligger beskyttet mellom understell og bagen.
  4. Fest stroppene sammen som anvist i lokket på Stokke® PramPack™.  

Ved bestilling mottar du en bruksanvisning på PDF. Du kan også laste den ned her.

Skadet barnevogn eller bilstol 

Vi anbefaler alltid å kontakte flyselskapet og evt. forsikringsselskap hvis du er usikker på om forsikringen dekker bruk av beskyttelsesprodukter. De færreste reiseforsikringer dekker skade av vogn da dette i hovedsak er flyselskapet sitt ansvar, skade dekkes som regel såfremt du har pakket vognen i tilstrekkelig beskyttelse. Stokke® PramPack™ anbefales som tilstrekkelig beskyttelse av de fleste flyselskaper. Les mer om Garanti og Skade

Stokke® PramPack™ passer de fleste barnevogner, både med bagdel og sportsdel, - og omtrent 30% av alle tvillingvogner på markedet. Er du i tvil om din vogn passer, da kontakt med oss på mail.