Squitos

Not rated yet
0


Squitos – Myggmiddel klistres på vognen eller direkte på barnets klær.

Squitos er 100% giftfri og kan brukes på barn fra 0+


 • 111.20 kr
Antall:  

Squitos Inneholder: 24 stk søte og dekorative klistremerker med dyremotiv, varer opptil 72 timer.
Enkelt og bruke da de klistres på klær, vogn eller annet stoff.
De merkene du ikke bruker må puttes i den lufttette klipsposen som følger med. 

Produktet er laget av naturlige ingredienser, ingenting annet.
Kombinasjonen av to eteriske oljer, citronella (Cymbopogon nardus) og eucalyptus (Eucalyptus Globulus) gjør at klistremerkene avgir en svak duft hel tiden som gjør at Squitos myggmiddel er veldig effektivt. Helt giftfri, er ikke farlig at kommer i kontakt med hud eller øyne


  • Vekt
   0.15 kg
  • SKU
   04
 • Størrelse
  fra 0 mnd
 • Farge
  Forskjellig dyremotiv
 • Antall
  24 stk
 • Inneholder
  citronella (Cymbopogon nardus) og eucalyptus (Eucalyptus Globulus)
Kundeomtaler
There are no comments yet. Be the first to leave a comment
Please sign in to add review

Hente: 
For å kunne hente ut varer må du fremvise ditt ordrenummer på din ordrebekreftelse du mottok på e-post ved bestilling. Du må kunne oppgi navnet ditt, du signerer så ut et leieprodukt. For flere detaljer om ditt hentested og åpningstider finner du en oversikt over alle flyplassene på menyen til venstre.

Hvor: 
Du finner bilde og beskrivelse av hvor du skal hente under fanen, utleiesteder

Levering: 
Innlevering av varer foregår på samme sted som du hentet de ut. Du er selv ansvarlig for at produktene leveres tilbake i god stand, tørk derfor bort søl og overfladiske flekker, fjern bagasje-tagger og dobbeltsjekk at du har fått med deg alle personlige eiendeler fra eventuelle lommer og rom. Har du leid en Stokke Prampack skal denne rulles pent sammen og båndene strammes.

Angrerett Leieprodukter
Leie av produkter til flyreisen er en tjeneste i forbindelse med persontransport og derfor fritatt fra loven om angrerett. Produktene er reservert og holdt av til Leietaker og er ikke tilgjengelig for andre i denne perioden, leiebeløpet vil derfor ikke bli refundert av BarnOmbord ved avbestilling. Les mer om dette i våre vilkår.


Hentes på Oslo Lufthavn: 
Du kan hente ut salgs varer på Oslo Lufthavn, hos hittegods i avgangshallen. Cares, Flyebaby og Ultimat Bilstolbeskyttelse kan bestilles og hentes på samme dag. Ønsker du å hente ut andre salgs varer hos hittegods må disse bestilles 2-5 dager i forkant. Ring oss gjerne før du legger inn bestilling for å høre hvor fort vi kan levere varene du ønsker på Oslo lufthavn

Leveringstid: 
Vi har som mål at du skal få varene levert i løpet av 2–5 virkedager. Leveringstiden kan likevel variere, avhengig av mengden bestillinger som skal behandles, og omstendigheter som BarnOmbord ikke har kontroll over, for eksempel forsinkelser hos transportøren (Bring).

Ved fraktmetode "ekspress" leveres pakken på døren din mellom kl 16-21, 1-3 virkedager etter bestilling er gjort ettersom hvor i landet du bor. Denne fraktmetoden er tilgjengelig for adresser med postnummer 0000-4399 og sentralt i de store byene. 

Retur. 
Dette koster mellom 49-79,-, du kan lese mer om dette under fanen kundeservice, frakt og retur.Andre produkter