Oslo Lufthavn Gardermoen

OSLO LUFTHAVN GARDERMOEN:

 

Produktene hentes ut ved Hittegodskontoret (Lost&Found) på Gardermoen, nede på ankomst, ved å oppgi navnet ditt. Ta med kvitteringen din og ID. Fyll ut navn og signer på kvitteringslisten vi har liggende der. Ved innlevering skal en av de ansatte signere for deg.

 

I sommersesongen (fra 1.Mai-1.September) har Hittegodskontoret døgnåpent.

 

Resten av året har Hittegodskontoret har åpent alle dager kl 05:00 - 24:00.

 

NB:Fra 1.oktober 2018 flytter Hittegods til 1 etg ( ankomsthallen) i enden av hallen, vedsiden av Norwegian spesial bagasje

Du kan hente varer mellom kl 05-00, er luken ubetjent så trykk på ringeklokken.

 

Om flighten din skulle bli forsinket ved hjemreise slik at du ikke rekker å levere inn de leide produktene, vil det være mulig å levere disse inn på informasjonsskranken til OSL mellom kl 00:00-05:00. Informasjonsskranken ligger sentralt midt i terminalbygget nede på ankomst. Oppgi at du ønsker å levere inn produktene du har leid av BarnOmbord, så vil de ansatte ved informasjonsskranken levere produktene for deg på Hittegodskontoret ved åpningstid. NB: Dette gjelder kun innlevering ved forsinkelser og liknende. Utleveringer mellom kl 00:00-05:00 er dessverre ikke mulig i vintersesongen.

Om du ved utreise fra OSL har en av de tidligste flightene med avgang rundt kl 06, anbefales følgende:

-Sjekk først inn, og husk på å få med deg en bagasjetag til Prampacken.

-Gå deretter ned til Hittegodskontoret for å hente ut produktene. Hittegodskontoret åpner kl 05. Prøv å være der når de åpner.

-Gå opp rulletrappen og bort til spesialbagasjeavleveringen i enden av avgangshallen. Gangtid ca 2-3 minutter. Der pakker du vognen inn i Prampacken, og avleverer den hos personalet der.

-Om dere er flere voksne som reiser, er et godt tips at den ene henter ut produktene mens den andre sjekker inn. Husk som nevnt på å få med en bagasjetag til Prampacken.

 

 

 

BarnOmbord AS

Org.nr: 919 726 725 MVA

Tlf: +47 913 16 597

Email: info@barnombord.no

 

© Alt innhold på denne siden er kopibeskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett