Oslo Lufthavn Gardermoen

OSLO LUFTHAVN GARDERMOEN

 

Produktene hentes ut ved Hittegodskontoret (Lost&Found) på Gardermoen, oppe i avganshallen, ved siden av Norwegian/Menzies spesialbagasje.

Oppgi navnet ditt ved uthenting og ha med kvitteringen din. Fyll ut navn og signèr på kvitteringslisten vi har liggende der. Ved innlevering skal en av de ansatte signere for deg.


ÅPNINGSTIDER:

Hittegods har åpent alle dager kl 06:00 - 22:00


BarnOmbords kunder kan imidlertid hente ut og levere inn produkter fra kl 05:00 på morgenen, og mellom 22:00 - 00:00 ved å ringe på ringeklokken på skranken til hittegods. Kommer ingen å hjelper deg kl 05, ring 468 13 460.

 

NB - Innlevering kl 00-05: Skal du levere inn produkter utenom Hittegods sine åpningstider, kan dette gjøres ved å kontakte ISS på drifttelefon 468 13 460 ca en halvtime i forkant. Møtested er da utenfor hittegods.

Under bookingen må du da velge kl 05:00 for innlevering, da bookingsystemet i utgangspunktet ikke godtar bestillinger mellom kl 00:00 - 05:00.


Om du ved utreise fra OSL har en av de tidligste flightene med avgang rundt kl 06, anbefales følgende:


-Sjekk først inn, og husk på å få med deg en bagasjetag til eventuell bag for bilstol eller vogn(Prampack eller Ultimate)

-Gå deretter ned til Hittegodskontoret for å hente ut produktene. Hittegodskontoret er som nevnt over tilgjengelig for BarnOmbords kunder fra kl 05 om du ringer på ringeklokken.

-Gå opp rulletrappen og bort til spesialbagasjeavleveringen i enden av avgangshallen. Gangtid ca 2-3 minutter. Der pakker du vognen inn i Prampacken, og avleverer den hos personalet der.

-Om dere er flere voksne som reiser, er et godt tips at den ene henter ut produktene mens den andre sjekker inn. Husk som nevnt på å få med en bagasjetag ved innsjekk.


Her hentes og leveres produkter innenfor Hittegods sine åpningstider
NYE hittegods
NYE hittegods
Her er Hittegods sine nye lokaler, fra og med 4. september. Etter dette hentes og leveres produkter her.

BarnOmbord AS

Org.nr: 919 726 725 MVA

Tlf: +47 913 16 597

Email: info@barnombord.no


© Alt innhold på denne siden er kopibeskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett