Om Oss

VELKOMMEN TIL BARNOMBORD

-for deg som skal ut å reise med familiens minste turist..

 

BarnOmbord AS ble stiftet sommeren 2011. Vår målsetning er å gjøre reisen med små barn enklere, tryggere og mer praktisk både for liten og stor.

Vi vet at det kan være krevende å fly med baby eller små barn. Det finnes en rekke gode produkter på markedet som gjør hele reiseopplevelsen bedre for både store og små, men mange småbarnsforeldre ønsker ikke kjøpe disse da de uansett bare skal brukes noen få ganger før barna blir større.

 

Derfor tilbyr vi utleie av disse produktene, og for at det hele skal bli mest mulig praktisk kan produktene du leier både hentes og leveres på flyplassen.

Per dags dato tilbyr vi våre tjenester på  følgende flyplasser:

 

  • Oslo Lufthavn Gardermoen
  • Sandefjord Lufthavn Torp
  • Bodø Lufthavn
  • Stavanger Lufthavn Sola
  • Harstad/Narvik, Evenes Lufthavn
  • Trondheim Lufthavn Værnes
  • Bergen Lufthavn Flesland
  • Tromsø lufthavn
  • Ålesund lufthavn Vigra

 

 

Vi er tilbyr også de fleste av våre utleieprodukter, samt en hel del andre smarte produkter for salg i nettbutikken vår.


Vi har kontorlokaler, lager og show-room på Kløfta stasjon, ikke langt fra Gardemoen. Her er vi per dags dato samlokalisert med JetKids, - selskapet som blant annet står bak det populære reiseproduktet for barn; BedBox.


Vi som jobber i BarnOmbord AS har meget god kompetanse og lang erfaring innenfor det å reise med små barn, samtidig som vi er meget glade i å reise. Her kan du lese litt mer om oss.

 


Thea Bomo Johannessen, Eier og Daglig leder:

 

Thea begynte å jobbe i BarnOmbord AS i 2013, og er daglig leder av BarnOmbord AS. Thea har i mange år jobbet på vårt utleveringssted på Hittegods på Gardermoen, og har god kjennskap til hvordan ting  fungerer der. Thea har hovedansvaret for all kontakt med avtalepartene våre, samt produktbeholdning og service ute på flyplassene.

 

Ragnhild Grindheim, Eier og Markedsansvarlig:

 

Ragnhild begynte hos oss i Januar 2017, og er opprinnelig finansrådgiver med lang erfaring innenfor Bank og Finans. Hun tar seg av alt av markedsføring, kontakt med influencere, samt konseptutvikling i BarnOmbord.


Vis Her finner du BarnOmbord i et større kart

BarnOmbord AS

Org.nr: 919 726 725 MVA

Tlf: +47 913 16 597

Email: info@barnombord.no


© Alt innhold på denne siden er kopibeskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett