Om Oss

VELKOMMEN TIL BARNOMBORD

-for deg som skal ut å reise med familiens minste turist..

BarnOmbord AS ble stiftet sommeren 2011, og vi har som målsetning å gjøre reisen med små barn litt lettere, tryggere og praktisk, både for liten og stor. Vi vet at det kan være krevende å fly med baby eller små barn. Det finnes en del gode produkter på markedet som gjør hele reiseopplevelsen bedre for både store og små, men mange småbarnsforeldre ønsker ikke kjøpe disse, da de uansett bare skal brukes noen få ganger før barna blir større.

 

Derfor tilbyr vi utleie av disse produktene, og for at det hele skal bli mest mulig praktisk, kan produktene du leier både hentes og leveres på flyplassen. Per dags dato tilbyr vi våre tjenester på følgende flyplasser:

 

  • Oslo Lufthavn Gardermoen
  • Moss Lufthavn Rygge
  • Sandefjord Lufthavn Torp
  • Bodø Lufthavn
  • Stavanger Lufthavn Sola
  • Harstad/Narvik, Evenes Lufthavn
  • Trondheim Lufthavn Værnes
  • Bergen Lufthavn Flesland

 

 

Vi vil komme til flere flyplasser etterhvert. Vi er tilbyr også alle våre utleie-produkter for salg, samt en hel del andre meget smarte produkter.

 

Vi som står bak BarnOmbord AS har meget god kompetanse og lang erfaring innenfor reiseliv og luftfart, samtidig som vi er meget glade i å reise. Her kan du lese litt mer om oss.

 

Christina Holmgren, daglig leder.

 

Christina tar seg av den daglige driften av selskapet, og holder orden på logistikk og bestillinger. Dette er damen som dere ofte prater med på vår Facebook-side. Christina har utdanning innen reiseliv, og har jobbet mye med salg og service.

 

Thea Bomo Johannessen, bedriftsmedarbeider / assisterende daglig leder.

 

Thea begynte å jobbe i BarnOmbord AS i Januar 2016, og fungerer som assisterende daglig leder av BarnOmbord AS. Thea har i mange år jobber på Gardermoen, og har god kjennskap til hvordan ting fungerer der.

 

Ragnhild Grindheim, Markedskoordinator

 

Ragnhild begynte hos oss i Januar 2017, og er opprinnelig finansrådgiver med lang erfaring innenfor Bank og Finans.

 

Halvor Holmgren

 

Halvor har både utdanning og lang erfaring som flymekaniker/flytekniker og pilot. Han har i over 16 år jobbet for flyselskaper som SAS, Norwegian og Ryanair. Innimellom andre ting, har han brukt mye tid på å lage bookingsystemer osv for oss i BarnOmbord AS, og har ofte bidratt med sin høye kompetanse innenfor fly-verdenen.


Vis Her finner du BarnOmbord i et større kart

BarnOmbord AS

Org.nr: 919 726 725 MVA

Tlf: +47 913 16 597

Email: info@barnombord.no

 

© Alt innhold på denne siden er kopibeskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett