Fly med funksjonsnedsettelse

Publisert 24.04.2019

Oppdatert


FLY MED BARN MED FUNKSJONSNEDSETTELSE


Det å fly med barn med funksjonsnedsettelse kan for mange virke skremmende. Fortåelig nok, men med litt planlegging og forberedelser er det fullt mulig at dette kan bli en hyggelig opplevelse for både liten og stor. De fleste flyselskap har stolthet i å hjelpe mennesker med handikap/funksjonshemning slik at de skal få en god opplevelse av det å fly.


Planlegging er som nevnt veldig viktig. Ta gjerne kontakt med en lege for å høre om råd for  reisen. Sørg for å ha med eventuelle medisiner og utstyr for reisen. Det kan også være lurt å ta kontakt med flyselskapet eller reiseselskapet dere skal reise med, for å høre om det er noen spesielle restriksjoner eller liknende man burde være klar over.


I BarnOmbord har vi lenge tilbudt smarte produkter for de som skal ut å fly med små barn. Da faller det seg naturlig å også kunne tilby smarte produkter for de som har barn med funskjonsnedsettelse.


I første omgang er det snakk om Crelling Harness. Dette er et belte som gir god støtte til barnet ombord i flyet. Crelling brukes sammen med flybeltet, og her godkjent av de aller fleste flyselskap, samt luftfartsmyndighetene. Crelling har vi på lager i dag.


Vå låner ut crellings selen på forespørsel. Ta kontakt med oss ved interesse for denne, samt for å sjekke om vi har ledig når dere skal ut og reise.Les mye nyttig info om det å reise med barn med funksjonsnedsettelse her. (På engelsk)MERU Travelchair
MERU ombord i flysete

BarnOmbord AS

Org.nr: 919 726 725 MVA

Tlf: +47 913 16 597

Email: info@barnombord.no


© Alt innhold på denne siden er kopibeskyttet i henhold til norsk lov om opphavsrett