Om Oss

BarnOmbord AS 

Siden sommeren 2011 har vi i BarnOmbord siktet på å ha markedets tryggeste og smarteste reiseprodukter for barn til leie. Vi vet at det kan være krevende å fly med baby eller små barn, derfor har vi hatt et mål om å gjøre reisen med små barn enklere, tryggere og mer praktisk for liten og stor.

God tur!

Smarte Produkter for Små Turister 
Det finnes en rekke gode produkter som gjøre reiseopplevelsen bedre for hele familien, og med nye reisevaner og trender arbeider vi i BarnOmbord derfor kontinuerlig med å møte nye behov og samtidig tilby produkter som ivaretar nye standarder og regler for sikring av barn på reise.

Sikkerhet når du reiser med Barn  
Det er mange spørsmål som kan, bør og må besvares når det gjelder sikring av barn på reise. Vi deler vår kunnskap, våre tips og erfaringer på bloggen. Og vi får også hjelp og bidrag fra ekte mammaer med ekte historier.

Vi håper dette hjelper familier i forkant av reisen, slik at det skal bli enda enklere å oppdage verden sammen med hele familien. For å lære mer om sikring av barn ønsker vi deg velkommen til bloggen vår og vår Facebook-side