Ultimate Bilstolbeskyttelse

Not rated yet
0

Ultimate™ Car Seat Travel Bag er en praktisk bilstolbeskyttelse når du behøver å sende bilstolen som innsjekket bagasje. Denne modellen fra J.L Childress er tykt polstret på alle sider, ekstra polstring på innsiden for å gi den ultimate beskyttelsen til de mest utsatte stedene på en bilstol. Bilstolbeskyttelsen har også polstrede skulderstropper som gir frie hender for for øvrig bagasje som gjør det enkelt å manøvrere seg gjennom flyplassen. Passer de fleste bilstoler.

Ultimat anbefales som "tilstrekkelig beskyttelse" av de fleste flyselskaper.

  • 30% off
  799.20 kr, save 240 kr
 • 559.20 kr
Antall:  

Denne bagen vil beskytte din bilstol på reise og er perfekt når du skal sende avgårde bilstolen som innsjekket bagasje.
Denne modellen er tykt polstret på alle sider og som har en ekstra polstret beskyttelse inni bagen, for å gi den ultimate beskyttelsen til de mest utsatte stedene på en bilstol.

Bagen har i tillegg polstrede skulderstropper, slik at det skal være mer behagelig og bære denne på ryggen.
Med denne funksjonen er det lettere å ta den med seg, da du har begge hendene fri til øvrig bagasje og for å bedre manøvrere deg gjennom flyplassen.

Ultimat anbefales som "tilstrekkelig beskyttelse" av de fleste flyselskaper.

En dobbel glidelås rundt hele bagen gjør det enkelt og ta bilstolen inn og ut ved bruk.

Utvendige mål: H: 76cm x B: 46cm x D: 48cm
Beskyttelsesbagen passer, med disse målene, de aller fleste bilstolene på markedet.

NB: Om du har en bilstol med Isofix-stenger, anbefaler vi å dekke disse stengene til med et tøystykke, bleie eller liknende. Selv om bagen er laget av et slitesterkt materiale, vil disse kunne forårsake skade, da de kan være spisse og skarpe.

Vi anbefaler alltid å kontakte flyselskapet og evt. forsikringsselskap hvis du er usikker på om forsikringen dekker bruk av produktet. De færreste  reiseforsikringen dekker skade av vogn da dette i hovedsak er flyselskapet sitt ansvar så fremt du har pakket vognen i tilstrekkelig beskyttelse.

HUSK, ved evt. skade skal dette meldes Umiddelbart til flyselskapet.
Du kan lese mer om dette fanen Garanti og Skade

OBS. kommer ikke med den gjennbruktbare plastposen som vist på videon
  • Vekt
   2.2 kg
  • SKU
   01
 • Utvendige mål
  H: 76cm x B: 46cm x D: 48cm
 • Farge
  svart
 • Størrelse
  H: 76 B: 46 D: 48
 • Passer
  Passer de aller fleste bilstoler. Har du bilstol med søtteben eller isofixfester som stikker ut, beskytt disse med bleie, klær ol. De kan slå hull i baggen.
 • Babybilstol
  Du vil få litt stoff til overs i toppen, syntes du ikke noe om dette kan toppen snurres sammen med litt bagasjeteip.
 • Base+Bilstol
  I de færreste tilfeller er det plass til base og stol i samme ultimat, men dette kan du sjekke opp ved å måle stol+base = H: 76 B: 46 D: 48
 • Genrelle tips
  Bruker du ikke hele høyden kan du legge på 2-3 cm i dybden da baggen er noe tøyelig
Kundeomtaler
There are no comments yet. Be the first to leave a comment
Please sign in to add review

Hente: 
For å kunne hente ut varer må du fremvise ditt ordrenummer på din ordrebekreftelse du mottok på e-post ved bestilling. Du må kunne oppgi navnet ditt, du signerer så ut et leieprodukt. For flere detaljer om ditt hentested og åpningstider finner du en oversikt over alle flyplassene på menyen til venstre.

Hvor: 
Du finner bilde og beskrivelse av hvor du skal hente under fanen, utleiesteder

Levering: 
Innlevering av varer foregår på samme sted som du hentet de ut. Du er selv ansvarlig for at produktene leveres tilbake i god stand, tørk derfor bort søl og overfladiske flekker, fjern bagasje-tagger og dobbeltsjekk at du har fått med deg alle personlige eiendeler fra eventuelle lommer og rom. Har du leid en Stokke Prampack skal denne rulles pent sammen og båndene strammes.

Angrerett Leieprodukter
Leie av produkter til flyreisen er en tjeneste i forbindelse med persontransport og derfor fritatt fra loven om angrerett. Produktene er reservert og holdt av til Leietaker og er ikke tilgjengelig for andre i denne perioden, leiebeløpet vil derfor ikke bli refundert av BarnOmbord ved avbestilling. Les mer om dette i våre vilkår.


Hentes på Oslo Lufthavn: 
Du kan hente ut salgs varer på Oslo Lufthavn, hos hittegods i avgangshallen. Cares, Flyebaby og Ultimat Bilstolbeskyttelse kan bestilles og hentes på samme dag. Ønsker du å hente ut andre salgs varer hos hittegods må disse bestilles 2-5 dager i forkant. Ring oss gjerne før du legger inn bestilling for å høre hvor fort vi kan levere varene du ønsker på Oslo lufthavn

Leveringstid: 
Vi har som mål at du skal få varene levert i løpet av 2–5 virkedager. Leveringstiden kan likevel variere, avhengig av mengden bestillinger som skal behandles, og omstendigheter som BarnOmbord ikke har kontroll over, for eksempel forsinkelser hos transportøren (Bring).

Ved fraktmetode "ekspress" leveres pakken på døren din mellom kl 16-21, 1-3 virkedager etter bestilling er gjort ettersom hvor i landet du bor. Denne fraktmetoden er tilgjengelig for adresser med postnummer 0000-4399 og sentralt i de store byene. 

Retur. 
Dette koster mellom 49-79,-, du kan lese mer om dette under fanen kundeservice, frakt og retur.Andre produkter

Andre som har sett dette produktet har kjøpt