KinderID Armbånd

Not rated yet
0

Har du kjent at blodpumpa går raskt oppover når du plutselig savner ett av de mindre familemedlem på handletur, ferie, på stranden ol. 

KinderID hjelper hjertepumpa ned igjen.
1) Du laster ned appen og lager en bruker helt gratis. Legg til ditt KinderID produkt og velg 2 nød-kontakter,
2) Fortell barnet ditt at om de mister deg trenger de kun å vise armbåndet til en voksen.
3)Når noen finner barnet ditt eller en ting merket med et KinderID produkt følger dem instruksjonene på KinderID produktet. De går inn på Kinder-ID.com og skriver inn ID nummeret fra produktet. De blir nå satt i kontakt med deg gjennom KinderID Appen på din telefon, dere ser begge hverandres kartposisjon og kontaktinformasjon.

  • 10% off
  159.20 kr, save 16 kr
 • 143.20 kr
Antall:  


KinderID Trygghets Armbånd
Ved å bruke KinderID's norskutviklede teknologi får barna og foreldrene markedets raskeste og enkleste måte å finne hverandre igjen. Både barnet og foreldrene slipper å bekymre seg for enda et produkt som må lades, eller enda et abonnement som må betales. Begge kan derfor føle seg trygg på at de finner hverandre igjen, uansett hvor i verden de er.
KinderID passer til barn mellom 2 og 12 år og er laget i 100% miljøvennlig silikon som tåler både varme og kulde. KinderID sporer ikke barnas lokasjon og kan derfor ikke misbrukes. Produktet ivaretar både barna og foreldrenes personvern og deler ingen informasjon med andre uten samtykke.
KinderID er lett å ta i bruk og det eneste du som forelder trenger å gjøre er å laste ned appen og aktivere produktet.
Produktet trenger ingen abonnement og inneholder ingen teknologi i selve båndet, det må derfor ikke lades. Du betaler kun 199,- når du kjøper produktet.
Alder: 2-12 år Størrelse: 150mm Materiale: 100% Silikon.

Siden der man melder barnet funnet er laget på Engelsk. Slik at alle skal kunne forstår :D

  • Vekt
   0.4 kg
  • SKU
   001R
 • Størrelse
  2-12 år
 • Størrelse
  15 cm
 • Farge
  Rosa, Blå
 • Antall
  1
 • Inneholder
  100% Silikon
 • Lader
  Må ikke lades
 • Vanntett
  Ja
 • Androide eller iOs
  Begge
Kundeomtaler
There are no comments yet. Be the first to leave a comment
Please sign in to add review

Hente: 
For å kunne hente ut varer må du fremvise ditt ordrenummer på din ordrebekreftelse du mottok på e-post ved bestilling. Du må kunne oppgi navnet ditt, du signerer så ut et leieprodukt. For flere detaljer om ditt hentested og åpningstider finner du en oversikt over alle flyplassene på menyen til venstre.

Hvor: 
Du finner bilde og beskrivelse av hvor du skal hente under fanen, utleiesteder

Levering: 
Innlevering av varer foregår på samme sted som du hentet de ut. Du er selv ansvarlig for at produktene leveres tilbake i god stand, tørk derfor bort søl og overfladiske flekker, fjern bagasje-tagger og dobbeltsjekk at du har fått med deg alle personlige eiendeler fra eventuelle lommer og rom. Har du leid en Stokke Prampack skal denne rulles pent sammen og båndene strammes.

Angrerett Leieprodukter
Leie av produkter til flyreisen er en tjeneste i forbindelse med persontransport og derfor fritatt fra loven om angrerett. Produktene er reservert og holdt av til Leietaker og er ikke tilgjengelig for andre i denne perioden, leiebeløpet vil derfor ikke bli refundert av BarnOmbord ved avbestilling. Les mer om dette i våre vilkår.


Hentes på Oslo Lufthavn: 
Du kan hente ut salgs varer på Oslo Lufthavn, hos hittegods i avgangshallen. Cares, Flyebaby og Ultimat Bilstolbeskyttelse kan bestilles og hentes på samme dag. Ønsker du å hente ut andre salgs varer hos hittegods må disse bestilles 2-5 dager i forkant. Ring oss gjerne før du legger inn bestilling for å høre hvor fort vi kan levere varene du ønsker på Oslo lufthavn

Leveringstid: 
Vi har som mål at du skal få varene levert i løpet av 2–5 virkedager. Leveringstiden kan likevel variere, avhengig av mengden bestillinger som skal behandles, og omstendigheter som BarnOmbord ikke har kontroll over, for eksempel forsinkelser hos transportøren (Bring).

Ved fraktmetode "ekspress" leveres pakken på døren din mellom kl 16-21, 1-3 virkedager etter bestilling er gjort ettersom hvor i landet du bor. Denne fraktmetoden er tilgjengelig for adresser med postnummer 0000-4399 og sentralt i de store byene. 

Retur. 
Dette koster mellom 49-79,-, du kan lese mer om dette under fanen kundeservice, frakt og retur.Andre produkter