FlyeBaby

FlyeBaby - praktisk og behagelig hengekøye for de minste

FlyeBaby er en patentbeskyttet barneseng for fly, og er designet på prinsippene til en hengekøye. Det er en komfortabel og trygg seng under flyreisen, og tillater ansikt-til-ansikt kontakt med foreldre. Samtidig gir den deg muligheten til å ha begge hendene fri, noe som kan være befriende på en lengre flyreise. FlyeBaby kan også konvertere de fleste stoler til en barnestol, noe som er meget praktisk på flyplasser, restauranter, hoteller osv.

FlyeBaby veier kun 400 gram og kommer i en hendig liten pose som enkelt får plass i stellebagen eller vesken. For bruk som hengekøye i fly, er maksvekt på barnet 11,4 kg. 

FlyBaby er utviklet med amerikanske mål, med en strek som indikerer retningslinjer for babyens maksimale lengde. Disse retningslinjene gjelder i hovedsak kun for reise i USA. Fordi FlyBaby er et komfortprodukt og ikke sikkerhetsprodukt vil et barn som passerer denne linjen fortsatt kunne bruke produktet, så lenge barnet sitter komfortabelt. Hvor god plass det er i en FlyBaby vil også avgjøres av plass mellom seteradene og størrelsen på den som har barnet på fanget, - i tillegg til barnets lengde. For bruk som "barnestol" er det ingen spesifikke begrensninger for vekt eller høyde, så lenge barnet sitter komfortabelt.

FlyeBaby er justerbar for å passe de aller fleste flytyper. På Norwegian´s B787 (Dreamliner), Aeroflot B777-300 og andre fly med stor tv skjerm ved matbrettet, egner den seg imidlertid best for bruk kun i eget sete (uten å sitte på mors/fars fang). Enkelte flytyper kommer nå med sammenbrettbare matbrett ( f.eks de nyeste flyene til Turkish Airlines) hvor det ikke er mulig å bruke FlyeBaby.

Hengekøyen er et flott hjelpemiddel for de litt lengre flyreisene, men det er ikke en barnesikring for bruk under avgang og landing. For barn under 2 år som ikke har eget sete, skal beltet man får utlevert ombord brukes i disse fasene. Besetningen ombord er kun opplært i utstyr som er en del av utstyret i flyet. Ta deg derfor tid til selv å sette deg inn i bruksanvisningen som følger med.