FlyeBaby

Not rated yet
0

FlyeBaby

FlyeBaby er en patentbeskyttet barneseng for fly, og er designet på prinsippene til en hengekøye. Det er en komfortabel og trygg seng under flyreisen, og tillater ansikt-til-ansikt kontakt med foreldre.

Samtidig gir den deg muligheten til å ha begge hendene fri, noe som kan være befriende på en lengre flyreise. FlyeBaby kan også konvertere de fleste stoler til en barnestol, noe som er meget praktisk på flyplasser, restauranter, hoteller osv.  • 22% off
  663.20 kr, save 144 kr
 • 519.20 kr
Antall:  

FlyeBaby veier kun 400 gram og kommer i en hendig liten pose som enkelt får plass i stellebagen eller vesken. Den er designet i USA av en mor og en bestefar med sikkerhet og komfort som fokus.

For bruk som hengekøye i fly, er maksvekt på barnet 11,4 kg. På Flyebabyen er det en strek som markerer babyens maksimale lengde etter optimale, amerikanske mål. Vi erfarer at produktet fungerer fint også lenge etter at denne streken er passert. Dette avhenger av plass mellom seteradene og størrelsen på den som har barnet på fanget, - i tillegg til barnets lengde. For bruk som "barnestol" er det ingen spesifikke vektbegrensninger eller høydebegrensninger.

FlyeBaby er et flott hjelpemiddel for de litt lengre flyreisene, men det er ikke en barnesikring for bruk under avgang og landing. For barn under 2 år som ikke har eget sete, skal beltet man får utlevert ombord brukes i disse fasene. 

FlyeBaby er justerbar for å passe de aller fleste flytyper. På Norwegian´s B787 (Dreamliner), Aeroflot B777-300 og andre fly med stor tv skjerm ved matbrettet, egner den seg imidlertid best for bruk kun i eget sete (uten å sitte på mors/fars fang). Enkelte flytyper kommer nå med sammenbrettbare matbrett ( f.eks nyeste Turkish flyene) her vil du ikke få brukt flyebaby

Besetningen ombord er kun opplært i utstyr som er en del av utstyret i flyet. Ta deg derfor tid til selv å sette deg inn i bruksanvisningen.

FlyBaby passer også de fleste spisestoler, praktisk å ha med på restaurant, ferie ol.  • Vekt
   0.4 kg
  • SKU
   03
 • Vask
  maskin 40 grader
 • Max vekt på Baby
  11,4 kg
 • Trengs det godkjenning for bruk ombord
  Beregnet kun for bruk under crusingdelen av flyturen, dermed trengs det ikke noen spesiell godkjenning for bruk ombord. Dette er kun ett Comfort produkt.
 • Flyselskap som IKKE ønsker bruk ombord
  KLM, Thai og Thomas Cook/Sunclass Airlines
 • Passer IKKE ombord
  Dreamliner (norwegian) eller på fly med STOR tv-skjerm i setet foran eller todelt matbrett. Her er den best egnet for bruk i eget sete
Kundeomtaler
There are no comments yet. Be the first to leave a comment
Please sign in to add review

Hente: 
For å kunne hente ut varer må du fremvise ditt ordrenummer på din ordrebekreftelse du mottok på e-post ved bestilling. Du må kunne oppgi navnet ditt, du signerer så ut et leieprodukt. For flere detaljer om ditt hentested og åpningstider finner du en oversikt over alle flyplassene på menyen til venstre.

Hvor: 
Du finner bilde og beskrivelse av hvor du skal hente under fanen, utleiesteder

Levering: 
Innlevering av varer foregår på samme sted som du hentet de ut. Du er selv ansvarlig for at produktene leveres tilbake i god stand, tørk derfor bort søl og overfladiske flekker, fjern bagasje-tagger og dobbeltsjekk at du har fått med deg alle personlige eiendeler fra eventuelle lommer og rom. Har du leid en Stokke Prampack skal denne rulles pent sammen og båndene strammes.

Angrerett Leieprodukter
Leie av produkter til flyreisen er en tjeneste i forbindelse med persontransport og derfor fritatt fra loven om angrerett. Produktene er reservert og holdt av til Leietaker og er ikke tilgjengelig for andre i denne perioden, leiebeløpet vil derfor ikke bli refundert av BarnOmbord ved avbestilling. Les mer om dette i våre vilkår.


Hentes på Oslo Lufthavn: 
Du kan hente ut salgs varer på Oslo Lufthavn, hos hittegods i avgangshallen. Cares, Flyebaby og Ultimat Bilstolbeskyttelse kan bestilles og hentes på samme dag. Ønsker du å hente ut andre salgs varer hos hittegods må disse bestilles 2-5 dager i forkant. Ring oss gjerne før du legger inn bestilling for å høre hvor fort vi kan levere varene du ønsker på Oslo lufthavn

Leveringstid: 
Vi har som mål at du skal få varene levert i løpet av 2–5 virkedager. Leveringstiden kan likevel variere, avhengig av mengden bestillinger som skal behandles, og omstendigheter som BarnOmbord ikke har kontroll over, for eksempel forsinkelser hos transportøren (Bring).

Ved fraktmetode "ekspress" leveres pakken på døren din mellom kl 16-21, 1-3 virkedager etter bestilling er gjort ettersom hvor i landet du bor. Denne fraktmetoden er tilgjengelig for adresser med postnummer 0000-4399 og sentralt i de store byene. 

Retur. 
Dette koster mellom 49-79,-, du kan lese mer om dette under fanen kundeservice, frakt og retur.Andre produkter