Doona+

Doona+ er bilstol og barnvogn i ett! 

Doona+ er den ultimate løsningen for reisen. På bare et par sekunder og ved hjelp av et knappetrykk, forvandles bilstolen til en fleksibel barnevogn. Doona+ er også godkjent for bruk ombord på fly.


EU og US flytillatelse
Doona+ er TÜV-sertifisert for bruk ombord på fly bakovervendt. Ønsker du å bruke denne ombord er det viktig at du som leietaker har bestilt eget sete til din baby for reisen. Doona+ kan festes med både tre og to-punkts belte og har godkjenning for bruk ombord i fly, inkludert avgang og landing. Den er godkjent for bruk opp til 13kg, gruppe 0+.

Bilstolen har gjennomgått tester og har bestått sikkerhetskravene til alle de forskjellige standardene: ECE R44, EN1888, EN12790. Doona+ er testet og tilfredsstiller krav til bruk på fly i både EU og USA.

 

Ved leie av Doona+ 
Regntrekk og babyinnlegg kan følge med, men dette må du be om når du henter stolen. Doona+ leies ut fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Det følger ikke med beskyttelses/bærebag ved Doona+.

Skal du sende Doona+ som innsjekket bagasje må du også leies med Ultimate Bilstolbeskyttelse. Stolen pakkes da opp-ned i baggen. Ved bestilling: Les igjennom bekreftelsesmail der sikkerhetsrutiner fremkommer.