CARES Sikkerhetssele

Not rated yet
0

CARES - KidsFlySafe - Barnesikring for bruk i fly
For barn over 1 år / 10-20kg

CARES er sikkerhetssele som fester barnet med fem punkter, fremfor to som finnes i flyseter. Selen er tilpasset for barn over 1 år, er mellom 10-20 kilo og er opp til 100 cm lange. Selen sikrer barnet til setet, og er også et godt alternativ til barn som blir urolig når de flyr eller barn som trenger ekstra støtte for å sitte oppreist på egenhånd.

CARES oppfyller luftfartens strenge sertifiseringskrav for bruk under avgang og landing. Den er også ansett av Europas luftfartsmyndighet som egnet barnesikring til bruk i fly. Vi oppfordre våre kunder til å vise frem FAA-godkjenningen på innersiden av beltet da flybesetningen ombord ikke er opplært i bruken av denne. 

- Sikkerhet og beskyttelse ved en eventuell ulykke
- Fullverdig erstatning for bilstol ombord i fly
- Kommer i en liten pose, veier 500 gram, og får lett plass i vesken
- Meget enkel å bruke. Bruksanvisning følger med på PDF
- Barnet sitter godt spent fast, og vil derfor sitte mer i ro, på lik linje med en bilstol med fempunktssele
- Behagelig for småbarnsforeldre



  • 20% off
  799.20 kr, save 160 kr
 • 639.20 kr
Antall:  

Barn under 2 år trenger ikke eget sete. Dette er det selvfølgelig mange som setter pris på, da det kutter reisekostnadene. I Europa får barn under 2 år, som sitter på fanget, utlevert såkalte "loop-belts". Bruken av disse er mye omdiskutert i flybransjen, da noen mener de kan utøve mer skade de kan beskytte ved et eventuell hendelse eller ulykke. Visste du for eksempel at disse ikke er tillatt i USA? Man kan hos de fleste flyselskaper imidlertid kjøpe eget sete til spedbarn, noe som er det sikreste og mest komfortable. Barn under 2 år som har eget sete, må sitte i en godkjent bilstol eller et godkjent CRD, slik som CARES. Alternativt må det sitte på fanget til en voksen. Barn over 2 år skal sitte i eget sete, og også her gjelder anbefalingen om godkjent bilstol eller CRD / CARES.


NB: Ikke alle flyvertinner/verter er kjent med bruken av CARES. Ved bruk av egen barnesikring ombord er foreldre/voksen selv ansvarlig for at barnet er sikret i flystolen, samt informere kabinpersonalet om bruk, og hvordan sikringen fungerer. Dette gjelder alle typer barnesikring, som ikke er en del av utstyret ombord. Vi anbefaler deg derfor å lese disse enkle anvisningene før reisen. (En forenklet versjon av denne kommer også på mail ved bestilling.) Vi oppfordrer til å fremvise innsiden av beltet til flyvertinnen/verten hvis de er usikker på om selen er godkjent for bruk ombord i flyet. Innsiden viser at denne er godkjent av FAA (Federal Aviation Administration)

*FAA = Federal Aviation Administration
**CRD = Child Restraint Device

OBS: Thai Airways og Sunclass Airlines/ Thomas Cook godtar pt ikke bruk av CARES på sine fly. 

  • Vekt
   0.5 kg
  • SKU
   02
 • Spesifikasjoner
  Kommer i en liten pose, veier 500 gram, og får lett plass i vesken.

 • Størrelse
  For barn over 1 år / 10-20kg. opptil 100 cm
 • Vask
  Håndvask UTEN såpe eller andre tilsetnings middler
 • Flyselskap som IKKE ønsker bruk ombord
  Thai Airways og Thomas cook/Sunclass Airlines
Kundeomtaler
There are no comments yet. Be the first to leave a comment
Please sign in to add review

Hente: 
For å kunne hente ut varer må du fremvise ditt ordrenummer på din ordrebekreftelse du mottok på e-post ved bestilling. Du må kunne oppgi navnet ditt, du signerer så ut et leieprodukt. For flere detaljer om ditt hentested og åpningstider finner du en oversikt over alle flyplassene på menyen til venstre.

Hvor: 
Du finner bilde og beskrivelse av hvor du skal hente under fanen, utleiesteder

Levering: 
Innlevering av varer foregår på samme sted som du hentet de ut. Du er selv ansvarlig for at produktene leveres tilbake i god stand, tørk derfor bort søl og overfladiske flekker, fjern bagasje-tagger og dobbeltsjekk at du har fått med deg alle personlige eiendeler fra eventuelle lommer og rom. Har du leid en Stokke Prampack skal denne rulles pent sammen og båndene strammes.

Angrerett Leieprodukter
Leie av produkter til flyreisen er en tjeneste i forbindelse med persontransport og derfor fritatt fra loven om angrerett. Produktene er reservert og holdt av til Leietaker og er ikke tilgjengelig for andre i denne perioden, leiebeløpet vil derfor ikke bli refundert av BarnOmbord ved avbestilling. Les mer om dette i våre vilkår.


Hentes på Oslo Lufthavn: 
Du kan hente ut salgs varer på Oslo Lufthavn, hos hittegods i avgangshallen. Cares, Flyebaby og Ultimat Bilstolbeskyttelse kan bestilles og hentes på samme dag. Ønsker du å hente ut andre salgs varer hos hittegods må disse bestilles 2-5 dager i forkant. Ring oss gjerne før du legger inn bestilling for å høre hvor fort vi kan levere varene du ønsker på Oslo lufthavn

Leveringstid: 
Vi har som mål at du skal få varene levert i løpet av 2–5 virkedager. Leveringstiden kan likevel variere, avhengig av mengden bestillinger som skal behandles, og omstendigheter som BarnOmbord ikke har kontroll over, for eksempel forsinkelser hos transportøren (Bring).

Ved fraktmetode "ekspress" leveres pakken på døren din mellom kl 16-21, 1-3 virkedager etter bestilling er gjort ettersom hvor i landet du bor. Denne fraktmetoden er tilgjengelig for adresser med postnummer 0000-4399 og sentralt i de store byene. 

Retur. 
Dette koster mellom 49-79,-, du kan lese mer om dette under fanen kundeservice, frakt og retur.



Andre produkter

Andre som har sett dette produktet har kjøpt